sunnuntai 1. tammikuuta 2012

uusi vuosi Perpignanissa

Meidän uusi vuosi sujui aika rauhallisesti, tiedettiin jo etukäteen viime kerrasta ettei täällä mitään huimia uudenvuoden bileitä ole eikä edes ilotulituksia. 
Myös ens viikolla alkavat tentit hillitsivät meijän juhlasuunnitelmia ja kieltäydyttiin parista kutsusta että aikaa jäisi enemmän lukemiseen. Vietettiin iltaa ekaks kotosalla kuunnellen uudenvuoden konserttia telkkarista ja syöden pipareita, nautiskeltiin ysin aikaan kunnon pihviateria ja varttia vaille h-hetkeä hipsittiin ulos.

 Vuosi vaihtui ilman suurempia juhlintoja, vieressä pari istui bussipysäkillä, pari autoa tööttäili ja nähtii illan ainoa ilotulitus. Jatkettiin matkaa saman kiron eteen korkaamaan skumppa kuin viimeksiki ja pohdiskeltiin tulevaa ja mennyttä vuotta. Joitakin ihmisiä kulki ohitse ja kun toivoteltiin hyviä uusia vuosia niin vastaukseksi naureskeltiin että joo vaikka ihan luuserivuodenvaihdehan tää on ja yks toinen tuli pyytämään nenäliinaa ja lopuks pesi vertavuotavan kätensä suihkulähteessä.  Jatkettiin matkaa vielä mutta vastaan tuli vaan lisää epämääräistä porukkaan niin luovutettiin ja lähettiin kotiin. Ei kyllä ollutkaan mitään odotuksia niin ei joutunut pettymäänkään vaikka vähän oudolta saattaa illan kulku kuullostaakkin. Ehkä me päästään ens uudeks vuodeks jonnekki jossa sitä jopa juhlitaan :D HYVÄÄ UUTTTA VUOTTA 2012 KAIKILLE!

Ei kommentteja: