sunnuntai 8. tammikuuta 2012

aikuisten jouluaatto!

Vielä ehtii pistää joulukuulumisia :) Me oltiin päästy jo lomalle viikkoa ennen joulua ja viikko meni aika nopeesti opiskellessa ja levätessä (viimiset viikot yliopistolla oli ollu aika kovia varsinki ku olin flunssassa) torstaina oltiin käyty shoppailemassa ruokakaupassa ja kodintavaraliikkeissä "joululahjoja" kotiin. Tais olla muuten kämmpä joka sai eniten lahjuksia :) Ostettiin mm. digiboxi, erillaisia eristeitä oviin ja tiivisteitä keittiöön ja vessaan, lämpömittari, kello, jouluvalot, lautasia, viinilaseja ja muuta pikku juttua keittiöön. Joo talviviimat on tullu tännekki ni piti vähän noita vinoja ovia eristellä ku tuulen sinfoniat vaan vinkuu. Ajateltiin paketoida noita ja säästää aattoon mut olihan se telkkari saatava toimimaan..

Lauantai-aamuna sai sitte vihdoin avata vikan luukun ja Pancho vähän petty ku aikasemmin se oli löytäny kultarepun (tuohikontin) ja muuta hauskaa ja nyt sieltä tuli perus jeesuslapsi. Kai noita partiolaisen kalentereita on tullu availtua sen verran et tietää mitä sieltä tulee, vaikka tänä vuonna petteri ei saanukkaan punasta nenää vaan vauvan!

Sitte lähettiin vielä ulkoilemaan ja hakemaan viinejä, joulumuscatia (tosi makee valkoviini aperitiivi) ja punkkuu että sain keiteltyy glögiä (josta tuli pahaa vaikka kaikki meniki alas). Ulkona oli aika lämmin päivä noin 19°C, mutta tuuli oli aika kova. otettiin kuvia ihan kämpän viereltä niin näkyy vähän asuinaluetta. Mua on välillä vähän surettanu ku ei asuta missään "asuinalueella" vaan vähän niiku sydänkaupungin ja juna-asemanvälissä ja ovesta astuu suoraan kauppakadulle ja ihmiset tujottaa että mistäs tähän tupsahdit. Kauniita noi rakennukset on ja siistiä mut puuttuu sellanen "korttelifiilis"


Noi mun hiukset on venähtäny ihan uskomattomiks ja ilmekki on tosi ihana ku joku ukko siinä tuijotteli taustalla ja tajusin et pyysin taas ttaa kuvaa vastavaloon..


Aattoiltaa vietettiin ekaks skypen välityksellä perheen kanssa ja sitten syötiin lohta, pariisin perunoita ja papuja! Täällä noita lohitarjouksia ei oo mut jouluna pitää syödä vähän paremmin :D jälkkäriks oli valkosuklaamuffinseja ja oma tekemiä pipareita. Sitte avattiinki lahjat vaikka ekaks yritinki huijata Panchoa että Suomessa meillä on tapana avata klo kolme iltapäivällä.. Mä sain valokuvakirjan Roussillonin alueesta ja tennarit jee :) Pancholle tuli lompakko, kalenteri ja "temppunaru" ku edellinen ei päässy lentokenttä tarkastuksesta läpi. Meillä oli tosi kivaa vaikka vähän liian aikuiselta tuntuki viettää ihan kahestaan..

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Haluun tulla teitä moikkaamaan sinne! Kovasti on ikävä teitä molempia! Haleja ja sukkoja!

Anonyymi kirjoitti...

meillä on lomaa viikko helmikuun lopussa mut ollaan kyllä kateltu lentoja sinne päin :D soitellaan viikonloppuna ku tentit on ohi!