sunnuntai 14. elokuuta 2011

urheilua

 Jep olihan toi toukokuu urhelu painottenen kuukauskin kun oli toi maailmanmestaruus voitto. Vaikka en mikää lätkäfani oo enkä olis osannu yhtään pelaajaan nimetä ennen voittoa niin se 7vee Iina heräs ku mustu mieleen -95 ja pihalla lauletut de glider init. Ja tuuriahan mulla oli ku ku en oo Suomessa hirveesti viime vuosina hengaillu ni sitte osu tällänen vielä visiitille ja Panchoki sai todistaa Suomalaista urheiluhulluutta vaikka se ei kohdistunukkaan siihen tuttuun fudikseen.


Ja oltiin muuten varattu vielä Tukholman matka seuraavaks keskiviikoks, ni ehin jo perjantaina kirota ettei lähetä jos Ruotsi voittaa sunnuntaina. Mutta toisin kävi ja torilla tavattiin. Jee!!!!!!!!! 6-1 :D


Eikä fudistakaan toukokuulta puuttunu ku Pancho alko pelata mun kavereiden kanssa liigassa ja käytiin kannustamassa Barca voittoon Ison ompun Sportissa. Niin ja mitä urheilu olis ilman sitä tankaamista ja tällä kertaa käytiin kokeilemassa afrikkalaista ruokaa Maailmakylässä festareilla jossa ei muuten kyllä hirveesti jaksettu juhlia. Saatiin kuitenki hienoja lahjuksia punaiselta ristiltä.

Ei kommentteja: