lauantai 13. elokuuta 2011

Mun eka vappu valkolakkina!


Joo nää tulee vähän myöhässä edelleen muttä yritetään kiriä tää elokuu vielä vanhoja juttuja että syyskuussa kun muutan Ranskaan voisin alottaa sieltä sitte taas normaalin kirjottelun. Mä en vaan voi jättää näitä juttuja julkaisematta ku esimerkiks tää vappu oli ensimmäinen Suomessa ylioppilaaks kirjattamisen jälkeen eli sain vihdoin laittaa lakin taas päähän.


Vappuaatto oli muuten ihan PASKA jos näin voin sanoa koska olin sitä hypettänyt sen kolme vuotta kun en sitä voinut viettää Suomessa ja vielä Panchonki Suomeen tulo suunniteltiin vapuks, ni ei ekaks sato vettä, ei nähty manta lakitusta, ihmiset tungeskeli (EKAA KERTAA SUOMESSA) niin paljon että oltiin jumissa noin 10 min, ja pojat ei ees ilmestynyt vappu-bileisiin vaan vietettiin ne tyttödraamalla höystettynä. No ainaki mulla oli se lakki päässä...


Vappuna sitte rahauduttiin neljältä kaivariin jossa Panchon kunniaksi alkoi sataa RÄNTÄÄ siis TOUKOKUUSSA... ja pullotyypit kaato meijän juomia pois.. no ainaki meil oli ruokaa ja mustikkapiirakkaa ja sitten ku oltiin hytisty pari tuntia kylmyydessä lähdettiin Isoon omppuun sporttiin, jos eilen oli tyttöilta ni tänään oli poikien vuoro..


Ei kommentteja: