torstai 4. marraskuuta 2010

kukkanen oli tänään laiskanen

En tenhyt tänään mitään. laiskotutti, paitsi fotshoppailin kuvia ja kattelin iskän 50-v.-juhlien kuvia. Vähän harmitti etten päässy mukaan juhliin mutta aina ei kaikkea voi saada, onneksi on sentään puhelimet ni pystyin onnittelemaan iskää ja höpötellä sukulaisten kanssa. Puhekin piti kirjoittaa ja olinhan mä sen raapustanutkin pari viikkoa aikasemmin mutta kun sain vasta juhlapäivänä sen video-kameran lainaan. Aika hölmöä omistan neljä kameraa eikä yhdessäkään oo videotoimintoa, yks lisä syy ostaa uus kamera :) Tällä viikolla se pitäis saada sitte nettiin että iskäki pääsis nauttii siitä.


Tänään oli aika surkee ilma taivas pilvessä ja kai sieltä ripotteliki vähäsen, vaikka eilen ja koko viikonlopun oli joku 30 astetta, piti ostaa uudet sandaalit sen kunniaks ku balleriina alko kuumottamaan liikaa varpaita. Tykkäsin tosi paljon ja niiden pitäis olla nahkaakin, mutta se oli joku kiinalaiskauppa ni ehkä se pohja vaan on tai jotain.


Kohta pitäis alkaa ottaa lisää kuvia koulua varten ja huomenna sitte esitellä ne opelle, se on kyllä tosi mukava ja sen kanssa on helppo suunnitella ja kehitellä niitä valokuvia loppunäyttelyy varten. Perjantaina me mennään Valparaisoon koulun kanssa tekniikan tunnilla, tai no siis koko päiväks me mennään, toivottavasti säät suosiii!

Nyt ku pancho tuli fudista pelaamasta (ne voitti kerranki) niin sohva ja joku kiva leffa kutsuu... Hyviä leffoja muuten saa suositella! me käytiin maanataina ku se oli pyhäpäivä täällä kattoo sawVII (mitä onks niitä jo seittemän!) 3D mut ei se kyllä hirveen pelottava ollu ja olis ollu ehkä kivempaa jos ne olis vähän enemmän sillä kolmiulotteisuudella leikkiny..

Ei kommentteja: