perjantai 2. maaliskuuta 2012

NIEVE!

Mitä tapahtuu kun kakskymppinen chileläinen näkee paljon lunta ekaa kertaa elämässään? Sama kun kakskymppinen suomalainen pääsee isolle valtameren rannalle... pitää ottaa kaikki menetty aika kiinni ja nauttia kaikesta lapsen ilolla. Pancho näytti mallia ekana kokonaisena päivänä Suomessa. Ekaks pitää tietenki varustautua kunnolla.


Eikä ees tarvii pitkälle matkustaa ku omat kotikonnut on jo ihan tarpeeks eksoottisia. Puerto de Espoo ja silleen..


Kiva ku ulkomaalaisen pitää muistuttaa että vaikka ei aurinko aina paista niin talvesta voi nauttia kuitenki. Voi vaikka maistella miltä se lumi maistuikaan tai kokeilla jääpuikkomiekkailua. Jos ei ihan noin extremeä halua niin voi turisteilla eksoottisissa betonilähiöissä joissa voi jopa erehtyä vuosikymmenestä, valkoinen lumi korostaa vielä mukavasti tota likastaneukkariharmaata ja homeenkeltastavihreetä.


Nyt tiedetään miks Suomi ei oo ikinä menestyny fudiksessa, noi pallothan menee aina rikki...


Repesin tossa aimmin talvella ku jutellessa poikaystävän kaa kävi ilmi että yksin kotona-leffat on espanjaks käännetty "mi pobre angelito" eli mun raukka pikku enkelini :D ei ollenkaan katu-uskottava nimi, vaan lällärit kattois sen nimisii leffoja. Anyways tässä toisenlainen enkeli.

P.S. seuraavaks yritän pistää muitakin kuvia ku näitä Pancho tähdittämiä :)

2 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

Hauskoja kuvia!
Ootte olleet siis täällä ihan meidän huudeilla :D

Iina kirjoitti...

:)sun kuvia katellessa aiemmin talvella tuliki vähän koti-ikävä ja halu päästä lomailemaan oikeeseen talveen!