lauantai 17. maaliskuuta 2012

Céretin karnevaali part1

En ole vielläkään ehtiny laittamaan kuvia niistä Pratsin (se pikku vuorikylä) karnevaaleista koska meijän hienosti hakkeroitu netti feilas meijät pariks päiväks ja sitten tänään käytiinki jo uusissa kanevaaleissa Céretissä. Noh pistetään kuvia tältä päivältä että jotenki olis edes realiaikasta tämä homma.

Céret on ihana pittoreski pikku kylä muutaman kymmenen kilometrin päässä Espanjan rajalta ja välimereltä. Céret on tunnettu siitä että se saa osakseen eniten aurinkoisia päivä vuodessa koko Ranskassa, sieltä saapuvat Ranskan maailman parhaimmat kirsikat toukokuussa joista ensimmäiset lähetetään Ranskan presidentille nautiskeltaviksi ja jopa Picasso oli rakastunut kylään ja asui siellä jonkin aikaa. Kylässä asuu noin 7 500 henkilöä ja mahtava pikkukylän fiilis näkyy juuri näissä koko kylän juhlissa; karnevaaleissa ja Feriassa (siitä sitten myöhemmin kesällä). Aina kun Perpignaninsta tulee käymään Céretiin kaikki näyttää puhtaammalta, kauniimmalta ja huoletomammalta, varsinki ku kaikki tervehtii toisiaan kaduilla ja hymyilee. Jep varmaan kävi selväksi että mikä on mun lempikylä täällä ja syy miks Céret on ku toinen koti meille on koska Panchon Ranskan perhe: sen fudisjengi on kyseisestä kylästä joten ollaan vietetty lukemattomia öitä tiki-diskossa ja france-baarissa tanssien ja nauraen. Noiden kanssa ei vaan pysy pokka, hulluja noi ranskalaiset. Tän kerran naurut sain noista niiden naamiaisasuista, jotka siis esitti lätkäpelaajia!!? Lähellä oltiin..


Pancho oli pukenu Chilen fudismaajoukkueen paidan ni tietenki multa kyseltiin koko ajan olinko mä pukeutunu suomalaiseks, okei raitapaita, marimekon laukku ja farkut, voiks perussuomalaisempaa asua keksiä vaikka tarkotus siis ei ollut. Äh yritän pitää tekstin pienenä ku kuvatki piti jakaa kahteen tai kolmeen postaukseen että mielenkiinto pysyy yllä, tai sitte ei kun pommitan näitä karnevaalikuvia koko seuraavan viikon.


Kuinka söpöt noi Luigi-veljekset, kumpikaan ei halunnu olla Mario :)

Jotkut kärryt oli vähän pienempiä ja kekseliäämpiä
Yleensä ne oli kuitenki tollasia tosi hienosti koristeltuja lavoja isommalla ryhmällä


 
ja musiikki tietenki raikas täysillä ja välillä toi härveli tuprutteli savuakin
 
osanottajat oli ihan kaikista ikäluokista ja ryhmät muodostu kaveriporukoista tai perheistä 



Tollasten kymmenen vuotiaitten lempi puuhaa oli toistensa sotkeminen partavaahdolla, munilla ja jauholla.. NAM!

Ranskaks Baywatch onki Alert à Malibu



Ranskalaisilla on aika omaperäinen huumorintaju

ja tosiaan noi oli kaikki miehiä koska ton omaperäisen huumoritajun lisäks ranskalaiset miehet rakastaa pukeutua naisiks (ainaki täällä etelässä)

Traktorin perässä tuli eroottinen mehiläispesä


Tässä esimerkki teini-ikäsistä crossdressereistä tankotanssimassa

Musiikkina toimi tietysti perus diskomusa ja tietty täysillä




Jopa ihan pikkupojatki uskaltaa pukeutuu tytöiks ja tanssia karnevaalien aikana, osa oli myös tyttöjä



Mä sain lahjaks vessapaperiruusu yheltä pikku prinsessalta <3

1 kommentti:

Eveliina kirjoitti...

Sait multa haasteen :)
http://friolandiassa.blogspot.com/2012/03/10-syyta-iloon.html