maanantai 11. heinäkuuta 2011

Funkydisco-läksiäiset!


Uuups kirjottamiseen oli näköjään tullu tollanen pieni tauko mutta jatketaas mihin sillon jäätiin eli Santiagoon palattaessa sitte piti pikaseen järjestää mulle läksiäiset koska oli enää alle viikko aikaa ennen koneen lähtoä.


 Teemana meillä oli Disco koska oltiin jo suunniteltu puol vuotta sellasia bileitä mutta ei koskaan oltu saatu niitä aikaseks. Perusta takastulomatkalla oltiin löydetty Finlandia vodka-pullo alle 10eurolla josta vedettiin shotteja illan aikana "suomalaiseen" tyyliin. Mä olin haaveillu jo koko kotimatkan mun pöyhkeästä Farrah Fawecet kampauksesta joka ei sitte alkuunkaan onnistunu ku kaikki käherrys laitteet oliki poikaystävän äidin kampaamossa 100 kilomertiä Santiagon ulkopuolella. Noh sitte piti tyytyä vaan tädin 70-lukuiseen ruutupaitaan ja tanssiliikkeisiin.

Pojat oli tietenki kaikki löytänyt afrot ni jos Jackson five olis ollu Chileläisiä ni ne olis varmaan näyttäny tältä...


 Meillä kävi tosi huono tuuri, koska vaikka tosi ahkerasti oltiin tota meijän pihaa käytetty juhlimiseen ei naapurit ollu koskaan mitään valittanu eikä Chilessä muutenkaan sellanen ole kai hirveen yleistä, mutta nyt sitte poliisitki ilmesty paikalle parikin kertaa ni piti sitte siirtää bileet kaverin luo mutta siellä meno jatku yhtä villinä ja disko pauhas aamuun asti. Kai kaikille ei sitte vaan maistu Kool and the gang tai Kc and the sunshine band.


Kotiin lähettiin vasta noin ysin maissa aamulla ja kaikki oli aika tyytyväisiä juhliin vaikka hirveen monia ei paikalle päässy ku varoitus aika oli nii lyhyt...

Ei kommentteja: