maanantai 9. huhtikuuta 2012

vielä siitä verikulkueesta


No enhän mä voinut olla julkasematta näitä loppuja pitkänperjantain kuvia vaikka ihan samanlaisihan nää on ku ne edellisetki.. Eli olkaa hyvät vähän lisää kärsimystä ja pelottavan aitoja patsasilmeitä, etenki noi kuolleet jeesukset on pelottavan realistisia.
Ja pöh miks ne ei tehny sitte tänään ylesnousemuspäivänä mitään jeejeehappyhappy-kulkuetta.
Ja kuinka sairas oon ku mulle iski hirvee himo mustaan pitsiin :P



Tää ylhäällä olevan madonna oli tosi pelottava koska sen asento oli jotenki tosi dramaattinen plus toi tuulessa heiluva viitta ja kävelyn tahdissa kovasti huojuva  kokonaisuus. Nään varmaan panajaisia tästä. Toisaalta ei noi mustakaapuset ukkelitkaan ole mitään hirvee haluttua uniseuraa.




Hui kuinka aidolta noi voi oikeesti näyttää, siis ilmeet, jos noi olis tehty vahasta se olis ollu varmaan vähän liikaa. Jotkut tosiaan kulki ihan paljain jaloin joka tarkoitti sitä todellista asialle omistumista. Mun pitäis varmaan vaan oikeesti olla kirjottamaita näitä hienoja kommentteja ja antaa teijän vaan ihmetellä.





Sitten vaihdoinki paikkaa kulkueen päätyttyä koska mun oli tietenki pakko varmistaa että saan parhaat kuvat joka kuvakulmasta ja koska aiemmin jouduin kuikuilemaan yhen papan ja yhen kikkarapäisen tytön takaata ja välillä räpsiä sokkona. Procession de la Sanch tietenkin kiersi koko kylän ja joka kirkon edestä. Ensimmäiset kuvat räpsin Perpignanin vanhimman kirkon edessä jossa riitti muitaki katsojia, mutta täällä uudessa paikassa kulkue lähinnä häiritsi ahtailla kaduilla seikkailijoita ja jotkut ihan röyheesti vaan kävelivät kulkueen lävitse. Vähän erillaisen kuvan sai tapahtumasta tällä paikalla.












Hihihihiii nyt meni kyllä varvas suuhun... Onneksi ei täällä pääsiäinen tai ainaskaan loma loppunut tähän vaan velä kaksi viikkoa lomaa tenttehin lukua!!!

2 kommenttia:

consuela kirjoitti...

näyttääa meininki hyvin samalta mitä se oli mun kaunpungissa espanjassa myös vuosi sitten! ihme hihhuleita ja ku klux klaani... :D

mut järisyttävän kivoja kuvia! i like those, babe. tulen katsomaan niitä uudelleenkin.

Iina kirjoitti...

jep vaikka täällä Ranskan puolella ollaan ni kuiteski niin lähellä rajaa että tosi monet traditiot on vähän sekoittunu. Ja kiva kun eksyit tänne ja tervetuloa uudelleen ;)