tiistai 21. joulukuuta 2010

viimeiset kouluviikot

Hei te kaikki uskolliset blogini lukijat (äiti), en ole päässy kirjottelemaan viime viikkoina koska on ollu vähän kiire kun oli viimeiset kouluviikot ja pieni stressi. No onneks ne on nyt ohi ja loma on alkanut ja kohta päästään rannalle rentoutumaan. Viime viikkoina en ees ehtinyt ottaa hirveästi kuvia, mutta jotain sinne kameran muistikortille oli kutenkin tallentunut, ja näin myös voit olla varma että en kuole täällä nälkään :)


Me vaan syöpötellään tälläpanchon kanssa mutta ainakin se on auttanu jaksamista :) ja noi lautaset on joka päivä käytössä! ja ollaan me välillä päästy uloskin syömään mä vaadin päästä käymään fuente alemana nimisessa mestassa josta olin kuullu koulukavereilta että siellä on tooosi hyvää ruokaa. ja se oliki ihan mukavan mesta, purilaiset tehtiin meijän edessä ja vanhat tädit ja sedät oli mukavia ja rauhallisia ja tietenki tärkeitä oli että ruoka oli hyvää. Me syötiin romanialainen jossa oli 3 eri lihaa eli sikaa, lehmää ja jotain kolmatta ja sitte sen päällä hapankaalia ja jotain muuta jota en nyt muista ja sitte churrasco majoneesilla avokaadolla ja tomaatilla ja churrascossa liha on lehmää viipaleina vähän niiku kebab mut tää on sata prosentista lihaa tisin ku kebab ja hyvää oli vaikkä mä en nyt siitä hapankaalista hirveesti välitä :) Ja selvennykseks vielä että Chileen on tullu paljon eurooppalaisia uudisasukkaita muunmuassa saksalaisia ja siitä mestan nimi ja muu saksalaistyylinen chilekultuuri niiku laaja olutvalikoima.


 Ja sitten me tietenki harrastettiin ihan perus Chileläistä asado:a eli grilli-bileitä eli tuli grillille ja hirvee määrä lihaa päälle nää aina nauraa täällä kasvissyöjille ja eikä oikeen tajuu mihin niitä käytettään ni piti sitte näyttää että ja heittää noi homejuusto herkkusienet grilliin ja kaikki jotka maisto ni tykkäs tosi paljon! Niistä on tullu Panchon iskän herkkua ja syödään noita melkeen joka sunnuntai :) Myös mun suositut tarinat Suomen lihavalikoimasta ja hinnoista on aina yhtä viidyttäviä.

 
Ja tästä sitten päästäänki kaiken tän tulokseen eli loppukokeeseen.. joka meni ihan hyvin sain 6,1 numeron joka vastaa suomen 8+ eli vähän huonmmin meni ku viime lukukaudella mut ite olin tosi tyytyväinen omaan lopputulokseen. 

nyt nokka kohti uusia seikkailuija!

Ei kommentteja: