torstai 30. joulukuuta 2010

synttärijuhlat maalla!

Tässä teille vähän parempi kuva musta ja Panchon perheestä kun se joulukuva oli vähän pimeen puoleinen :)


Me vietettiin ennen joulua Panchon äidin synttäreitä ja paikkana oli tietenki Panchon iskän laspsuuden koti joka sijaitsee noin 60 kilsaa Santiagon ulkopuolella ja on aika landea, Panchon äiti pitää siellä kampaajaa ja viettää suurimman osan viikosta siellä. Paikalla oli enimmäkseen sukulaisia Panchon äidin puolelta ja joitan sen kavereita. Päivä oli pilvinen vaikka muuten oli ollu ihan loistokelit mutta ei ainakaan palettu, tuuli oli vähän vilponen kyllä ja nää kuvat on jotku aika hullun värisiä ku kokeilin noita pilvisenpäivän ja aurikopäivän värienlämpötilasäätöjä. Meijät oli taas heivattu keittiöön ja siellä pyöräytettiin pari quicheä ja tapaksia. Ylimmässä kuvassa Pancho tarjoilee serkuksilleen ja siskolleen jonka mielestä quiche lorraine on parasta vaikka ilmeestä ei sitä uskois :) sen viereisessä kuvassa  Pancho ja sen veli tuo synttärikakkua äidilleen niiden alla hattupäiden sedän vieressä on Panchon isoisä ja keskimmäisessä oikeella synttärisankari sen vieressä Pancho isoäiti ja vasemalla Panchon äidin kaveri. Alhaalla on sitten yhteiskuvassa tätejä, serkkuja ja isovanhemmat ja synttäri sankari ja oikeella alhaalla Panchon äidin kavereita.

Panchon äiti on aika paljon kunnostanu taloa ja sen ympäroimää maata, maaliskuussa kun käytiin ekaa kertaa maalla ni siellä oli heinäkorkeeta ja eläimiä juoksi joka puolella. Nyt on nurtsi siististi leikattu ja kivitetty polut ja kasvien ympärykset. Siellä on yksi persikkapuu joka oli ihan notkollaan pikkupersikoista ja viinipuskia joissa noi vihreät pikkupallerot kypsy ja takana on piiiitkä kaistale maata johon on istutettu maissia ja kesäkurpitsoja joka oli ennen vaan joutomaata naapurin lehmien syötäväksi. Suunnitteilla on myös rakentaa toinen talo taakse ja uima-allas, mutta siinä saatta kestää vähän aikaa. Keli oli vaan vähän kehno kuvien ottamista varten eikä paikan kauneus tuu ihan niin hyvin esille.


Tällä viikolla olis vielä tarkotus mennä maalle kun on aurinkoakin ja ottaa lisää kuvia ja nauttia rauhasta ja hedelmistä...

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Voi miten kaunista! Ajatuksena hedelmä tarha on niin ihana...varsinkin nyt kun täällä on tätä lunta niin paljon että kesä tuntuu liian kaukaiselta.