torstai 30. joulukuuta 2010

sushia ja artesaniaa

Eilen oli pilvellinen päivä mentiin nauttimaan siitä puistoon ja syömään sushia joka ei ollu mitään hirveen hyvää ja hajoili koko ajan. Alla mä näytän hamsteri esimerkkiä miten varastoida susheja poskiin ja huijata Panchoa käyttämään kameraa että saan syötyä enemmän ku se. :)

 Ja oikeestaan me lähettiin tutustumaan Los Dominicos-nimiseen dominikaaniseen kirkoon joka oli aika helsinkimäinen ulkoota, oikeella puolella kuvia siitä. Siinä kirkon vieressä on myös hieno artesaanikylä jossa myös vierailtiin josta myös löytyi perinteiset jeesuslapsi-asetelmat ja näköjään myös roskalla sidottuja palmuja.


 Artesaanikyläänhän me eksyttiin estimään tuliaisia sinne Suomeen ja jos mulla olis kyky ajatuksen voimalla siirtää mun laukut sinne kotimaahan tai jos FINNAR EI KIELTÄIS YLI 20 KILON MATKALAUKKUJA (koska Pariisiin asti saisin jopa raahat 40kg) ni olis mukaan tarttunu vähän enemmän tavaraa... Ainaki noita savi ruukkuja tai kattiloita olisin voinu ottaa pari ja tossa oikeella yläkulmassa olevista savikoristeesineistä ne ei nakuilijat, ne pulleet lampaat oisin voinu ottaa ainaki ja sitte tossa saviruukkukuvan alapuolella noista kuparisita seinäkoristeista ja naulakoista ainaki pari mukaan ranskaan, keittiössä voisin vaikka ripustaa pyyhkeitä ja sen kuvan oikeella puolella olis iskälle abbeyroad tyyny ja kyl mä varmaan jotain käyttöö löytäisin tolle marilyn-venukselle joka on kuvan yläkumassa. Toi intiaanit vastaan espanjalaiset vasemassa alakulmassaki oli aika hauska ja jotain metalliastioitakin voisin tuoda tuliaisiks, mutta joo mukaan lähti kaksi kevyttä tuliaista, vaikka en tiedä vielä raaskinko niitä lahjottaa pois kun ne on niin nättejä :) Mä en voinu ottaa kuvia kaikista vaikka olisinki halunnu mutta aurinko oli lomilla ja välillä mua mulkoiltiin kameran takia, mutta siellä oli siis vielä hirveä määrä koruja, ihme kiviä, kristalleja, nahkaa, kupari- ja puujuttuja ihasteltavana.

Vielä on pari tuliaista ostamatta ja vaakakin olis ihan hyvä idea etten sitte joudu pulaan lentokentällä...

Ei kommentteja: