perjantai 2. joulukuuta 2011

jos sitä vaikka taas vähän yrittäis..

 Niin sitä kuulumisten kirjottelua. Tässä taas vierähti mukavasti pari kuukautta asettuessa uuteen kotimaahan ja opiskeluihin ja nyt vihdoin alkaa tilanne rauhottua ja tuntua että ehkä se lähitulevaisuus ei olekkaan niin epävarma ku välillä tuntuu vaikka vähän tota ajatusta häiritsee kokeet noin kuukauden kuluttua joihin lukemista edes vielä aloittanut. Tunneilla kuitenkin tuntuu että joitain oppii, pari esseetäkin oon jo kirjoitellu ja yhden suullisen esitelmän josta sain paljon kehuja. Ranskan kielikin on jo parantunut huimasti ja aiheet on tosi kiinnostavia vaikka ehkä pitäis olla vähän huolissaan kun viime viikkolla uneksin keskiaikaisista haudoista. Professorit on tosi mukavia ja koska pienessä yliopistossa ollaan niin aina on aikaa jutella tai kysellä lisää.

Koska äiti on näitä varmaan jo odotellut niin tässä olis sitte pari (säälittävää ja vanhaa) kuvaa asunnosta, joka oli tossa vaiheessa vielä "asunto" koska kuvat on syyskuulta.. :)


Tässä siis makuuhuone/olohuone joka on varmaa joku 18 m ihan mukava ja toi katto on korkeella antaa vähän tilantuntua.. Sänky on edelleen säälittävästi sama kumipatja koska jopa IKEA on pilattu täällä ranskalaisella saamattomuudella ja tilaus olisi jo pitänyt tulla 2 viikkoa sitten.. noh ainaki ennen joulua pitäis tulla.. Pöytä hankittiin marraskuun lopulla ja telkkari oli lahja roskiksesta.


Vieressä on pieni keittiömme jonne ei olla vielä saatu pöytää eikä tuoleja mutta jooo.. yks hyllykko ostettiin tonne :D Vessasta ja kylppäristä ei oo kuvia vaikka kylppärin sisustukseen ollaan varmaan eniten panostettu ja vessaki sai postikortit seinilleen kun hartaan etsimisen jälkeen löysin "sinitarraa" joka olikin valkoista.


Asutaan kolmannessa kerroksessa ja naapurit on mukavia. Ja naapurusto on tosi rauhallinen ja vähän parempi kuin viimeksi.


Lisää kuvia tulee sitten ku on saatu sisustusta eteenpäin ja vaikka se sänky. En oo muutenkaan hirveesti kuvia napsinut kun laukku täyttyy kirjoista mutta pistän niitä sitte vaikka kollaasina joulun jälkeen. Ja tietenkin yritän kuvailla lisää, viime viikolla liityin yliopiston valokuvaus kurssille ni toivottavasti saan siitä vähän inspiraatiota kuvailuun :)


Ei kommentteja: