keskiviikko 7. joulukuuta 2011

joulukoti

 Jes tällä kertaa ei sentään mennyt 3 kuukautta vaan 3 päivää että sain lisää kuvia kodista tänne. Saattiin tänään vihdoin meijän tilaus IKEAlta joten ensi yö nukutaankin makoisasti :) Peitto on tosin niin iso ettei edes sitä sänkyä näy kunnolla mutta kummiskin :)


Ja toinen kuva vielä sänkyperspektiivistä. Vähän sotkuista ja pikkumyy (jota kuulema muistutan kun olen vihainen, vaikka kuinka olen yrittänyt selittää ettei pikku myy ole vihainen vaan tempperamenttinen ja suorasanainen) Pöytääkin näkyy vähäsen vaikka se vähän hukkuukin kirjojen alle.


Meillä tulee välillä jopa riitaa avata joulukaleterin luukkuja mutta ollaan sovittu että avataan vuorotellen. Talven mukana on tullu myös nuhanenät ja kurkkukivut vaikka samoja oireita ei kuitenkaan ole. Hyasintti on saanut vähän liian paljon aurinkoa ja kasvoi vähän hullunkuriseksi, harvat kukat sojottavat vähän eri suuntiin. Mutta onneksi josefina, meidän appelsiinin taimi, on kasvanut kiitettävästi vaikka sen kaveri Panchon Chilestä tuoma avokaado ei ole halunnut alkaa kasvamaan..


Viime jouluna Chilestä ostamat joulukortit koristavat seinää, jospa vielä muistais ostaa tän vuoden kortit ja lähettääkkine.. "Rauhaa, rakkautta ja hyvää joulua" ja  "haluan sanoa sinulle hyvää joulua"


Onnelliset sängyn omistajat :D vielä kun olo paranis olis helpompaa opiskella uhkaavasti lähestyviin kokeisiin, noh ensi viikkolla alkaakin jo joulu lukuloma. Onneksi yliopistn kirjastossa on mukava lämmitys ja kotona vielä nuukaillaan niin ei kyllä tarvitse hirveesti miettiä missä sitä päivänsä viettää..
 

Ei kommentteja: