sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Maison Quinta

 Eilen alko vihdoin lomat kun sain palautettua viimeiset esseet yliopistolla. Tai noh ei niinkään loma kun nää kaks viikkoo ennen 2012 pitäis päntätä hulluna ja valmistautuu henkisesti ekoihin tentteihin.. Vähän jännitää että miten käy. Ennen kirjaston menoa eksyin matkalla kaupoissa kuljeskelemaan, ilmakin oli aika hurja kun oli sadepilveä, auringon paistetta ja ihan mukavati tuulikin. Ei taida tännekään valkoista joulua tulla...


Käväsin samalla yhdessä sisustusliikkeessä Maison Quintassa. Siellä myydään vähän kaikkea,  hauskaa pikkukrääsää, paikallisia tuoteita, astiastoa ja vähän isompaa tavaraa . Alakerta on omistettu sille pikkutavaralle ja toi olis täydellinen paikka ettiä pieniä tuparilahjoja ja muutenki saada ideoita. Toi on vähän niiku Day:n tapanen mutta ranskalaisella tyylillä.


Tokassa kerroksessa päästääkin sitten ihastelemaan kaikkea vähän isompaa sisustustavaraa (ja kalliimpaa) noi päiväpeitot näyttää kyllä niin mukavilta ja kestäviltä että ehkä sen 100 euron hinnan voisikin maksaa jos  mieluinen löytyisi (ja jos malttaisin pysyä yhdessä maassa).


Noi kataloonialaiset kankaat on myös tosi hienoja ne on sellasta tosi paksua kangasta ja värejä ja niiden yhdistelmiä on tuhat erilaista.Siellä oli ompelimo ja valmiita pussukoita ja teddynalleja samasta kankaasta, nariseva lattiakin toi tunnelmaa.


Liike on oikea labyrintti monessa kerroksessa välillä siellä eksyy täysin sisustettuhin huoneisiin. Mikään ei oo järjestetty pilkun tarkasti ja välillä tuntuukin että on vieraana jonku toisen kodissa. Aika hauskoja ideota tuolta saa vaikka jotku meneeki vähän överiks vai mites iskee tollanen mestämökki-sisustus?


Löytyhän sieltä jotain tuttuakin, kun meiltäkin noita venäläisiä kahvikuppeja löytyy kotoota. Toi kultanen ei näyttänyt ollenkaan pahalta valkosinisten astiaston kanssa. Mitäs mieltä oot äiti?


Ja mitäs jos rakennettais sinne uuden talon pihalle sellanen pienivalkonenkesähuvila jossa pidettäis kakku- ja teekestejä, jotain tän tyyppistä? 


Siellä oli myös hienosti katettu joulupöytä jääkarhuille. Taitaa kivat juhlat tulossa vielä kun sais ruokaaki pöytää ja eks noi lasit oo vähän tiellä...

Ei kommentteja: