torstai 8. syyskuuta 2011

Perpignan Via Domitia

 Tänään kävin mun tulevalla yliopistolla taidehistoria tervetuliaistilaisuudessa jossa jaettiin alustavat lukujärjestykset, kirjalistat ja muita papereita ja tietysti esiteltiin professorit ja aineet. Pakollisisten taidehistoriaan liittyvien aineiden lisäks saadaan valita kaksi muuta kurssia jotka voi olla historiaa, sosiologiaa tai geografiaa ja niiden lisäksi vielä yksi kieli, latina kiinnostais mua tosi paljon mutta jos valitsen espanjan tai englannin saattais se pelastaa mut loppukokeissa tuomassa pisteitä...



Huomenna käyn vielä kirjautumassa yliopistolle ja maksamassa sisäänpääsymaksun ja opiskelijavakuutuksen ja sitten voinki alkaa kutsua itseäni opiskelijaksi. Meidän kampus ei oo mikään hirveen iso tai hieno mutta ainaki tuttu ni ei kyllä tuu eksyttyä.
Meidän rakennus on kyllä kaikkein hienoin vaikka ei meillä monia tunteja siellä olekkaan, aluks on aina vaan niin paljon opiskelijoita ettei mahuta normaaliin saliin vaan pitä käyttää amfiteattereita. 


Täällä vielä kesä jatkuu ja kovaa tänäänki oli 31 astetta ja huomenna ajattelinki pistäytyä rannalla jos aamulla kaikki menee putkeen eikä papereita tai mitään muutakaan puutu.. Yliopistolta jatkoin matkaa ruokakauppoihin koska halvimmathan sijaitsee kaupungin ulkopuolellaja matkalla löysin etanoiden hautausmaan ja granaattiomenapuun (?) ja siitä tulikin mieleen mitä kaikkea kivaakaan sitten voikin yrittää kasvatella ku se oma kämppä löytyy...


Löysin muuten yhen kivan kämpän yksityiseltä ja huomenna meen kattomaan papereita ja toivottavasti allekirjoittamaan myös joitakin!!!

Ei kommentteja: